De nieuwe MacBook

De nieuwe MacBook

Er zijn altijd producten die volop in de schijnwerpers staan en waar met veel verwachting naar wordt uitgekeken. Een van die producten is de nieuwste MacBook van Apple. Wat maakt deze laptop nu zo bijzonder?

Apple onthult de nieuwe MacBook

Recent heeft Apple de nieuwste versie gepresenteerd. Deze nieuwe MacBook is voorzien van een 12-inch Retina Display, heeft een dikte van 13,1 millimeter en beschikt bovendien over een vernieuwd trackpad dat werkt met Force Touch. De laptop weegt slechts 0,9 kilo.

Een extra USB-poort

Indrukwekkend is de nieuwste generatie Core M 1.3 Ghz, welke is ingebouwd. Deze processor is nodig om alle pixels te kunnen aandrijven. Opvallend aan deze nieuwe laptop is de nieuwe USB-poort. Deze wordt niet alleen gebruikt voor gegevensoverdracht, maar wordt tevens ingezet om de computer op te laden en heeft de functie als video-output.

De releasedatum en prijs

Vanaf 10 april 2015 ligt de nieuwe Macbook in de winkel. Wanneer je nog op zoek bent naar een nieuwe computer, dan zal deze laptop je zeker aanspreken. Je zult er wel diep voor in de buidel moeten tasten, want je moet er zo’n $1.299,00 voor neerleggen. Dit is de goedkoopste variant. Andere modellen zijn nog duurder!

Toch is de nieuwe MacBook een computer die de concurrentie met andere merken zeker aankan. Spijt krijgen van je aankoop is dan ook gewoonweg onmogelijk.

Post your comment