De Samsung Galaxy S5

samsung galaxy s5

De Samsung Galaxy S5

Wil je voorzien zijn van een moderne en multifunctionele smartphone? Dan kun je met de Samsung Galaxy S5 uitstekend uit de voeten. Sinds 11 april 2014 kun je deze smartphone in meer dan 150 landen kopen. De smartphone is verkrijgbaar in de kleuren blauw, wit, zwart en goudbruin.

Opvallende kenmerken van de Samsung Galaxy S5

Er zijn een aantal opvallende kenmerken te benoemen wanneer je kijkt naar het scherm van de Samsung Galaxy S5. Hoewel het scherm nauwelijks groter is dan zijn voorgangers, is de maximale helderheid wel veel groter. Daardoor lijkt alles veel frisser te ogen dan bijvoorbeeld de S3 en de S4. Door middel van super dimming kun je ervoor zorgen dat het scherm niet heel helder is in de avond, ideaal voor in de slaapkamer.

De opslagruimte van de Samsung Galaxy S5 is daarnaast veel groter dan zijn voorganger. Er is ruim 11 GB vrij, naast alle applicaties die standaard geleverd worden bij de aankoop van de telefoon. Ook gaat de accu van de Samsung Galaxy S5 langer mee dan bijvoorbeeld de S4.

Een waterdichte smartphone en beveiligd met een vingerafdrukscanner

Bijzonder is de waterdichtheid en stofbestendigheid van de Samsung Galaxy S5. Qua waterdichtheid scoort de Samsung Galaxy S5 cijfer 7. Dat betekent dat de smartphone tot 30 minuten 1 meter onder water kan blijven zonder schade op te lopen. Maar ook de vingerafdrukscanner is nieuw. Ideaal wanneer je een goede beveiliging op je smartphone wenst.

De camera

De camera is om een aantal punten zeer te prijzen. Je kunt namelijk snel scherp stellen en snel meerdere foto’s achter elkaar maken. Mooie portretten een onscherpe achtergrond geven gaat helaas iets lastiger.

Er zijn echter voldoende redenen op te noemen om de Samsung Galaxy S5 aan te schaffen. Het is de perfecte smartphone voor zowel zakelijk als particulier gebruik.