De verwachte iPhone 6

apple iphone 6

De verwachte iPhone 6

Inmiddels is het al weer een tijdje geleden dat de iPhone 5S op de markt werd gebracht. Deze verscheen in het najaar van 2013.

Dit jaar zal Apple een nieuwe iPhone presenteren en wel de iPhone 6. Het ligt in de lijn der verwachting dat deze ook in het najaar gepresenteerd zal worden. Er is echter al het een en ander aan informatie gelekt qua details en functies van de iPhone 6. Laten we deze eens nader gaan bekijken.

De belangrijkste kenmerken van de nieuwe iPhone 6

De iPhone 6 wordt natuurlijk het topmodel van Apple. Waarschijnlijk verschijnt deze smartphone in 2 verschillende uitvoeringen. Er komt een 4,7 inch model en daarnaast verschijnt er ook een 5,5 inch model. Dit laatste model zal waarschijnlijk iets later op de markt gebracht worden.

Het belangrijkste verschil in vergelijking met de voorgaande toestellen zal het grotere scherm zijn van de iPhone 6. De behuizing van de smartphone zal waarschijnlijk bestaan uit saffierglas en LiquidMetal. Qua nieuwe functies kan er gedacht worden aan het draadloos opladen van de smartphone. Mogelijk zit er zelfs een NFC-chip op e telefoon.

Wat gaat de nieuwe iPhone 6 kosten?

Naar verwachting krijgt de iPhone 6 een A8-processor. Toch is het vooral het draadloos opladen iets dat de nieuwe iPhone van Apple erg interessant maakt.

Tegelijkertijd is natuurlijk de grote vraag wat de nieuwe iPhone 6 gaat kosten. Het lijkt er op dat het toestel ongeveer € 100,00 duurder zal worden dan zijn voorgangers. Daarmee wordt er een prima prijs gevraagd voor flink wat verbeteringen met betrekking tot eerdere modellen en toestellen. Houd daarom het nieuws goed in de gaten, zodat jij als eerste misschien wel de nieuwe iPhone 6 van Apple kunt aanschaffen!

Post your comment