Dell Latitude E7440 – Laptop

Dell Latitude E7440 – Laptop

Kwaliteit is altijd belangrijk als je een laptop koopt. Dat geldt niet alleen als je student bent en veel achter je laptop zit. Juist ook als ZPP’er wil je een laptop van topkwaliteit. Je brengt namelijk een groot gedeelte van de dag achter je laptop door. Er zijn dan ook laptops die er altijd uitspringen. De Dell Latitude E7440 – Laptop is er zo eentje.

De vormgeving van de Dell Latitude E7440 – Laptop
De Dell Latitude E7440 – Laptop heeft niet alleen een slanke vorm, maar bestaat ook uit hoogwaardige materialen. Het is een laptop waarmee je uitstekend voor de dag kunt komen. Je kunt het scherm uiteraard aanraken met je vingers om de benodigde applicaties te openen.

Een supersnelle laptop dankzij 2 processorkernen
De laptop heeft 2 processorkernen en een intern geheugen van 8192 MB. Daarmee is deze laptop razendsnel. Het maximale intern geheugen bedraagt 8 GB. De laptop zelf weegt slechts 1,63 kilo.

Windows 10
Natuurlijk ben je bij deze laptop ook verzekerd van Windows 10. Daarmee kun je studie en andere werkzaamheden efficiënt uitvoeren. Dat is wel zo prettig als je student of ondernemer bent. Kortom, met deze Dell Latitude E7440 – Laptop haal je een top laptop in huis waar je ‘u’ tegen zegt!

De prijs
Houd er rekening mee dat je wel je portemonnee moet trekken voor deze laptop. Je kunt de laptop gemakkelijk online bestellen, maar je bent er wel ruim 2.000 euro voor kwijt. De andere kant is wel dat je er veel voor terug krijgt!

Post your comment