Een laptop en tablet in één

Een laptop en tablet in één

Ben je op zoek naar een laptop die je ook als tablet kunt gebruiken? Dan is de Asus Transformer Book T100 zeker iets voor jou. Dit product kun je kopen vanaf een prijs van 299 euro, maar bij de meeste aanbieders koop je de Asus Transformer Book T100 voor een bedrag van 329 euro.

Een laptop die je overal mee naartoe kunt nemen

Met de zuinige Intel Atom processor en snelle SSD opslag weet je zeker dat je een uitstekende laptop en tablet in huis haalt. Je kunt de laptop zowel met het toetsenbord als de muis bedienen.

Als je een compleet nieuwe computer ervaring op wilt doen, dan kun je met dit volwaardige touchscreen uitstekend uit de voeten. De laptop draait op het Windows 8.1 besturingssysteem. Het compacte formaat van deze laptop maakt dat je deze overal mee naartoe kunt nemen. Bovendien kun je het scherm van de laptop los klikken, zodat je de laptop ook als volwaardig tablet kunt gebruiken.

Andere specificaties van de Asus Transformer Book T100

De Asus Transformer Book T100 is voorzien van een intern geheugen van 2048 MB en kan extern uitgebreid worden met een even groot aantal MB. De schermgrootte bedraagt 10.1 inch. De ingebouwde boxen zorgen voor een schitterende geluidsweergave. Het product is voorzien van een QWERTY toetsenbord. Houd er wel rekening mee dat de Transformer Book T100 geen cd/dvd speler heeft, dus je kunt er geen filmpje op kijken.

Als je veel onderweg bent en altijd voorzien wilt zijn van een gemakkelijke tablet die niet veel weegt, dan is dit product zeker iets voor jou. De Asus Transformer Book T100 wordt geleverd met accu en adapter.

Post your comment