Een nieuwe laptop: de MSI GS70

Een nieuwe laptop: de MSI GS70

Ben je op zoek naar een nieuwe laptop die je zowel thuis als op kantoor kunt gebruiken? Dan is de 17,3 inch MSI GS70 2QE 046NL Stealth Pro GeForce GTX 970M misschien wel iets voor jou. Deze luxueuze laptop heeft alles in huis om diverse werkzaamheden subliem te kunnen uitvoeren.

Het nieuwe Microsoft Windows besturingssysteem

Deze 17,3 inch MSI laptop is voorzien van Microsoft Windows 8.1 waarmee je uitstekende resultaten kunt neerzetten. De laptop heeft een 16 GB geheugen en is daarmee de perfecte oplossing voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Uniek aan deze laptop is het grote beeldscherm en de duurzame behuizing. Het full-size toetsenbord en de geavanceerde hardware maken de aankoop van de laptop erg de moeite waard. Je kunt uitstekende multimedia- of gamingprestaties realiseren met deze laptop en daarom is het een prettige computer om mee te werken.

Overige kenmerken van de laptop

De MSI GS70 heeft een gewicht van 2,66 kilo en er zit bovendien een garantie op van 2 jaar. De afmetingen bedragen 41,85 x 28,7 x 2,18 centimeter. De laptop wordt geleverd inclusief ingebouwde webcam en kaartlezer. Een juweeltje van een laptop die alle andere laptops zeker weet te overtreffen.

Hoeveel kost deze laptop?

De 17,3 inch MSI GS70 2QE 046NL Stealth Pro GeForce GTX 970M is zeker niet goedkoop, maar je krijgt er ongelofelijk veel voor terug. De aankoopprijs van deze laptop ligt ongeveer tussen de 2.300,00 en 2.400,00 euro. Het is slim om online op zoek te gaan naar de beste deal, zodat je niet direct de hoofdprijs hoeft te betalen.

Waar je ook bent, de MSI GS70 gaat altijd met je mee en geeft je volop (werk)plezier!

Post your comment