Eindeloos entertainment in een handomdraai met een Android Mediaplayer

android-mediabox

Eindeloos entertainment in een handomdraai met een Android Mediaplayer

U wilt een mediabox kopen maar u weet niet goed welke? Een android mediaplayer is precies wat u zoekt. De Android tv box maakt televisie kijken via het internet kinderspel. Hiermee kan u doodeenvoudig films, televisieseries en sportwedstrijden naar uw tv streamen. U downloadt dus niet de hele film, maar telkens een klein stukje. U slaat dus niets op en u uploadt ook niets. Dit maakt het allemaal ontzettend veilig.

Eenmalige aanschafkosten met de Android tv box

De Android tv box is voorzien van gratis software waar geen abonnement aan vast zit. U betaalt dus gewoon eenmaal de aankoopprijs en verder niets. De apps worden ook telkens gratis geüpdatet. Prijs-kwaliteit is dit dus de beste keuze die u kan maken.

Buiten de Android mediaplayer en een televisietoestel heeft u verder niets nodig. U verbindt beiden met elkaar via een HDMI-kabel en eindeloos entertainment staat meteen op u te wachten. Het is dus de manier om goedkoop een smart tv in huis te halen.

Op de mediabox staat ook een programma genaamd KODI, waarmee u talloze internationale filmkanalen kan ontvangen. Hierdoor bent u niet meer afhankelijk van Nederlandse televisiezenders en kan u meteen de laatste series bekijken. Bovendien wordt u niet gestoord door vervelende reclame. Daarnaast worden er ook tal van films voor jong en oud aangeboden. De televisie- en filmwereld ligt aan uw voeten.

Netflix-gebruikers kunnen uiteraard ook gewoon via Netflix blijven kijken, net zoals muziekliefhebbers Spotify kunnen gebruiken.

Dit alles kan allemaal worden bekeken in full HD en 3D. De krachtige 2 gb RAM mediaplayer kan zelfs moeiteloos 4k ultra HD aan.

De Android mediabox is dus de manier om tegen een zacht prijsje te kunnen genieten van de nieuwste films en tv-series!

Post your comment