Getikte smartphone van LG

Getikte smartphone van LG

In de wereld van de smartphones is de concurrentie moordend. De ontwikkelaars bedenken steeds nieuwe extra`s voor de smartphones, zodat ze nog meer kunnen voldoen aan de specifieke wensen van de klanten. LG gaat nu voor een smartphone met een aantal bijzondere extra`s. De G Pro 2 moet het nieuwe paradepaardje gaan worden van LG, waarbij kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en vernuft de standaard moeten vormen.

De standaard

De LG G Pro 2 heeft een quad core processor met een 3 GB werkgeheugen en bevat een 13 megapixel camera. Met een 5,9 inch groot Full HD scherm moet de G Pro 2 de concurrentie aangaan met de Note-reeksen van andere aanbieders. De LG G Pro 2 is daardoor meer een combinatie tussen telefoon en tablet, ook wel de phablet genoemd.

Scherpe selfies

De G Pro 2 biedt software om een foto achteraf scherper te stellen op een ander punt. De ontwikkelaars besteden extra aandacht aan de selfie-trend door een extra optie toe te voegen. Bij het maken van een selfie kan er gebruik gemaakt worden van een flits, zodat het resultaat nog duidelijker is. De flits wordt veroorzaakt door het oplichten van het scherm bij het maken van een selfie.

Klop vergrendeling

Een andere en een beetje vreemde toevoeging is de ”tik- of klopcode”. De G Pro 2 kan hierdoor worden ontgrendeld. Door op het scherm te kloppen, er zijn meer dan 86.000 verschillende klopcodes mogelijk, wordt er een nieuwe dimensie aan beveiliging toegevoegd door LG.

Het is nog niet duidelijk of deze smartphone ook in Nederland zal worden gelanceerd en of we gebruik kunnen maken van de extra opties van de G Pro 2.