Handige kabels

Handige kabels

Kabels zijn er in verschillende soorten en maten en komen in diverse toepassingen voor. De kunststof die in kabels wordt gebruikt, bepaalt de mechanische en elektrische eigenschappen van een kabel. Welke handige kabels heb je allemaal en waar worden ze voor gebruikt?

Unieke kabels voor diverse toepassingenWires and connectors for computer audio video
Enkele unieke en handige kabels zijn bijvoorbeeld een audio/video grabber, een HQ omvormer en HDMI converters. Een audio/video grabber is ideaal voor het digitaliseren van audio- en video-opnamen. Daarmee wordt het gemakkelijker om audio- en videofragmenten van vroeger terug te luisteren en te bekijken.

Een HQ omvormer is ontzettend handig als je op vakantie bent met de auto, caravan of boot. Deze zorgt ervoor dat er een netspanning wordt geproduceerd van 230 V. Ideaal voor het bekijken van films of dvd’s op vakantie. Tenslotte zijn er ook nog de HDMI converters. Daarmee wordt het een stuk gemakkelijker om signalen om te zetten.

Kabels veilig bij elkaar houden
Kabels worden door zowel particulieren als bedrijven gebruikt. Veelal worden ze aangeschaft in combinatie met handige accessoires. Je kunt namelijk al snel struikelen als kabels door de gehele woonkamer liggen. Kabelclips en klittenband zorgen ervoor dat alles netjes op zijn plek blijft liggen en je verkleint daarmee direct het struikelrisico.

Kabels online aanschaffen
Handige kabels zijn gemakkelijk online verkrijgbaar. Je hoeft er de deur niet voor uit, maar je bestelt gemakkelijk vanuit je luie stoel. De webshop kabeldirect biedt je een uitgebreid assortiment aan handige kabels voor al je elektrische apparaten. Bovendien zijn alle eerder genoemde kabels ontzettend handig als je op vakantie bent of gewoon voorzien wilt zijn van alle technische snufjes!

Post your comment