Het nieuwe Windows 8.1

Het nieuwe Windows 8.1

Recent heeft er een update plaats gevonden van Windows 8. Op Windows 8 was best wat kritiek gekomen, waardoor Microsoft het een en ander heeft aangepast. Deze belangrijke update betekent goed nieuws voor mensen met bijvoorbeeld een tablet. Want binnenkort volgen er nog meer ontwikkelingen. Microsoft is namelijk bezig om het Windows 8.1 zo te laten installeren op een tablet, dat het minder opslagruimte in beslag neemt.

De bijzondere kenmerken van Windows 8.1

Wanneer je een computer koopt met een Windows 8.1 besturingssysteem, dan verzeker je jezelf van een prima aankoop. Het startscherm is voorzien van mooie digitale tegels, waardoor je direct verbonden bent met applicaties, contacten en websites. Uiteraard heb je volop mogelijkheden in de Windows Store, waardoor je optimaal kunt genieten van dit prachtige nieuwe besturingssysteem.

De verbeteringen van Windows 8.1

Het nieuwe Windows 8.1. besturingssysteem, betekent een forse verbetering van diverse persoonlijke instellingen, maar ook de verbinding met de cloud is veel beter, net als de beveiliging van het besturingssysteem zelf.

Windows 8.1 maakt het gemakkelijker om toegang te krijgen tot de diverse applicaties. Apps die open staan of gebruikt worden, staan allemaal netjes op de taakbalk weergegeven. Ook wanneer je nog steeds graag gebruik maakt van een toetsenbord en een muis, dan kun je daar optimaal van profiteren. Want Microsoft heeft er voor gezorgd dat Windows 8.1 gemakkelijk te gebruiken is door mensen die gebruik maken van een toetsenbord en muis.

Windows XP en Windows 8.1

Natuurlijk is Windows 8.1. ook een aanrader voor mensen die nog steeds gebruik maakten van Windows XP. Microsoft is recent gestopt met de ondersteuning van dit besturingssysteem, waardoor computer vatbaar zijn voor aanvallen van buitenaf. Ben je nog niet overgestapt naar een nieuw besturingssysteem? Kies dan voor Windows 8.1 en doe dat direct in combinatie met een nieuwe computer of een nieuwe tablet.