HP ProBook 470 G2 – Azerty-laptop

HP ProBook 470 G2 – Azerty-laptop

Ben je op zoek naar een nieuwe laptop om je werkzaamheden op uit te kunnen voeren? Eentje die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen of waarmee je gewoon thuis overweg kunt? Overweeg dan om de HP ProBook 470 G2 laptop aan te schaffen. Deze elegante laptop is een musthave en mag eigenlijk niet ontbreken op je werk- of studiekamer.

Een betrouwbare laptop

Deze laptop is voorzien van de nieuwste technologie en heeft bewezen betrouwbare prestaties te kunnen neerzetten. De laptop heeft een geheugen van maar liefst 4096 MB. Bovendien ben je altijd verzekerd van de meest recente beveiligingsupdates, zodat je data en overige bestanden geen gevaar lopen. Zeker als je ondernemer bent is dat fijn om te weten.

Het besturingssysteem en uiterlijke kenmerken van de HP Probook

De HP ProBook kan draaien op Windows 8.1 Pro of andere besturingssystemen. Verder heeft de laptop een soft-touch LCD-deksel en een prachtig glanzend aluminium toetsenbord. De gehele dag door kan de laptop topprestaties leveren, zodat je al je werkzaamheden naar behoren kunt uitvoeren. Als je wilt kun je ook een losse muis kopen als je dat makkelijker vindt dan een touchscreen muis.

Vergelijk prijzen voordat je de laptop koopt

Als je overweegt om deze HP ProBook aan te schaffen, vergelijk dan zoveel mogelijk de prijzen online. Er zitten namelijk grote prijsverschillen tussen de diverse aanbieders. Het zou zonde zijn als je teveel zou betalen voor een duurzaam product terwijl dat niet nodig is!

Bij sommige webwinkels is het product aan te schaffen voor ruim 800 euro, terwijl je er bij andere winkels zo’n 1.100 euro of meer voor moet neerleggen. Een mooie besparing is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Post your comment