Livescribe 3 Smartpen

Livescribe 3 Smartpen

De Livescribe 3 Smartpen is ontwikkeld om te werken als een normale balpen en laat je genieten van een gebalanceerde en vlotte schrijfervaring. Eens je de smartpen connecteert met jouw tablet of smartphone, beleef je de magie die ze je kan bezorgen! De Livescribe 3 Smartpen heeft bovendien een elegant design, waar een vleugje Zwitserse touch niet vreemd aan is. Dit design herbergt echter een serieuze portie aan hoogstaande technologie. Een infrarode camera, een ARM processor, Bluetooth, flash geheugen en een lithiumbatterij. Hierdoor komen je notities tot leven op je tablet of smartphone.

Bluetooth

De Livescribe 3 Smartpen beschikt niet zomaar over Bluetooth, maar wel over Bluetooth Smart. Hierdoor connecteert de pen snel en eenvoudig met je tablet of smartphone. Daardoor gaat ook de batterij langer mee, wel 14 uur.

Livescribe Dot Papier

De Livescribe 3 Smartpen werkt met Livescribe Dot Papier en legt zo alles vast wat je schrijft of tekent. Dit papier is verkrijgbaar in een grote variëteit van groottes en stijlen, zodat je datgene kunt kiezen wat het best bij je past.

Livescribe+ App

Om al datgene wat je schrijft of tekent meteen te synchroniseren met je iPhone of iPad kun je gebruiken maken van de Livescribe+ App, die je kunt dowloaden in de App Store. Op die manier kun je al je notities organiseren, taggen, zoekbaar maken en omzetten naar tekst.

Post your comment