MacBook Pro Retina 15,4 inch

MacBook Pro Retina 15,4 inch

Ben je op zoek naar een nieuwe MacBook voor je bedrijf? Wellicht dat de MacBook Pro Retina 15,4 inch een interessante optie is voor jou. Dankzij deze MacBook kun je werkzaamheden effectief en efficiënt uitvoeren. Natuurlijk wil je eerst weten wat je allemaal met deze laptop kunt, voordat je deze in huis haalt.

De belangrijkste gegevens van deze MacBook

De MacBook Pro Retina 15,4 inch heeft een intern geheugen van 16 GB en op de harde schijf is ruimte voor zo’n 512 GB. Er is dus voldoende geheugen om je al werkzaamheden op te slaan. Natuurlijk kun je ook overwegen om in de cloud te werken zodat je zoveel mogelijk ruimte bespaart op je MacBook en de ruimte kunt gebruiken voor diverse applicaties.

Deze prachtige MacBook van Apple is voorzien van een Intel Core i7 processor. Daarmee bereikt het MacBook een topsnelheid waar je ‘u’ tegen zegt. Juist daarom mag dit MacBook niet ontbreken op jouw werkkamer of werkplek.

Hoeveel kost deze MacBook?

De MacBook Pro Retina 15,4 inch is geen goedkope laptop, maar je krijgt er ongelofelijk veel voor terug. Je betaalt voor dit exemplaar ruim 2.500 euro. Met deze MacBook kun je de komende jaren echter uitstekend vooruit. Wanneer je bereid bent om te investeren in de toekomst, dan is deze prachtige MacBook zeker de laptop voor jou!

Post your comment