Microsoft Surface 2 32GB 10.6 inch tablet

microsoft surface

Microsoft Surface 2 32GB 10.6 inch tablet

Wil je dolgraag een tablet aanschaffen maar heb je nog niet echt een idee wat het precies gaat worden? Denk dan eens aan de Microsoft Surface 2 32GB 10.6 inch tablet.

Deze tablet kan voor diverse doeleinden gebruikt worden en dit heeft alles te maken met het 10.6 inch ClearType beeldscherm. Zo kun je boeken lezen, films kijken en gamen met deze tablet. Door middel van de accuduur van maar liefst 10 uur, kun je ontzettend lang films kijken via het Full HD scherm. Daarmee is de Microsoft Surface 2 32GB 10.6 inch tablet voor bijna iedereen een geschikt tablet.

Belangrijke kenmerken van de tablet

De tablet draait op het Windows RT 8.1 besturingssysteem en is daarnaast voorzien van Microsoft Office 2013 RT. Verder beschikt de tablet over een NVIDIA Tegra 4 processor en heeft hij 2 GB aan werkgeheugen.

Foto’s maken

Het leuke aan deze tablet is dat je prachtige foto’s kunt maken met de 5 megapixel camera aan de achterkant. Daarnaast is er een 3,5 megapixel frontcamera aanwezig, waardoor je aan beide kanten van je tablet haarscherpe foto’s kunt maken. Kortom, het perfecte tablet voor optimaal fotoplezier!

Multitasking met applicaties

Multitasking met applicaties gaat heel gemakkelijk met behulp van het ClearType beeldscherm. Je kunt namelijk diverse applicaties naast elkaar weergeven. Je hebt altijd een scherp en helder beeld waarmee de schermintensiteit automatisch wordt aangepast.

De afmetingen en prijs

De afmetingen van deze tablet bedragen 275 x 173 x 8,9 millimeter. Hij heeft een gewicht van 676 gram.

De prijs van het tablet ligt om en nabij de € 400,00. Houd er rekening mee dat je te maken kunt krijgen met een thuiskopieheffing.

Post your comment