Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3

Bellen, internetten en e-mailen, het kan allemaal met de Samsung Galaxy Note 3. Alles dat jij nodig hebt om je leven vorm te geven vind je in deze smartphone. 

Ben je nieuwsgierig naar de eigenschappen en functies van deze telefoon? Hier kun je de meest interessante kenmerken vinden van de Samsung Galaxy Note 3.

Het unieke beeldscherm van de Samsung Galaxy Note 3

Opvallend is het beeldscherm van de smartphone. Deze bestaat uit een 5,7 inch Full HD Super Amoled scherm. De haarscherpe kwaliteit maakt het werken met de smartphone erg fijn. Toch past de Samsung Galaxy Note 3 nog steeds in je broekzak.

Een luxe uitstraling en design

Wat direct opvalt aan de Samsung Galaxy Note 3 is de luxe uitstraling. Dit heeft alles te maken met de backcover welke niet alleen voorzien is van imitatieleer, maar ook nog eens lekker in de hand ligt.

Doe alles tegelijk met Multi Window

Ben je graag met 2 dingen tegelijk bezig? Dit kun je bij de Samsung Galaxy Note 3 ook realiseren met behulp van Multi Window. Zo kun je chatten en tegelijkertijd muziek luisteren, of een e-mail schrijven en tegelijkertijd een webpagina bekijken.

Multi Window maakt het mogelijk om 2 applicaties tegelijkertijd in 2 vensters naast elkaar te gebruiken.

Air Command

Air Command maakt het mogelijk om nog sneller te schrijven en te schetsen. Met een druk op de knop kun je alle schrijf- en tekenfeatures openen. Zo kun je onder andere bestanden zoeken, maar ook memo’s schrijven of foto’s knippen en bewerken.

Reden genoeg om de Samsung Galaxy Note 3 zelf te ervaren. Ga eens langs in de winkel of breng een bezoekje aan een webshop om de smartphone nader te bekijken.

Post your comment