Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge

Heb je binnenkort een nieuwe smartphone nodig en ben je op zoek naar een topmodel? Kies dan voor de Samsung Galaxy S6 Edge. Deze smartphone bied jou precies datgene dat je zoekt in een smartphone. Deze telefoon is onderscheidend, mooi en bovendien super hip. Dat maakt een aankoop sowieso de moeite waard.

Specificaties van de smartphone
De smartphone heeft de afmetingen 142,1 millimeter bij 70,1 millimeter bij 7,0 millimeter en weegt slechts 132 gram. Verder is de smartphone gemaakt van metaal en kunststof. Met een intern geheugen van 32 GB is er genoeg ruimte om al je foto’s en video’s op te slaan. Een nadeel van de Samsung Galaxy S6 Edge is wel dat deze geen vervangbare batterij heeft. Als de batterij stuk is, zul e het gehele toestel ter reparatie moeten opsturen.

De Samsung Galaxy S6 Edge heeft verder nog een aantal interessante kenmerken. Zo heeft het toestel gezichtsherkenning, digitale beeldstabilisatie, een nachtmodus en diverse tools bij de camera van 16 megapixels. Vanzelfsprekend kun je ook volop met social media aan de slag voor deze smartphone.

Het beste abonnement voor de Samsung Galaxy S6 Edge
Natuurlijk hoort bij de Samsung Galaxy S6 Edge ook een voordelig abonnement. Raadplaag diverse prijsvergelijkers op internet voor de scherpste tarieven. Vaak zit je er toch minimaal 2 jaar aan vast en anders moet je een extra bijbetaling doen voor het telefoontoestel. Dit brengt echter wel de nodige kosten met zich mee. Onderzoek daarom wat voor jou de voordeligste optie is.

 

Post your comment