Surface Pro 3

Surface Pro 3

Ben je student en heb je op korte termijn een nieuwe tablet nodig om al je werkzaamheden op uit te voeren. Wellicht dat dan de Surface Pro 3 iets voor jou is. Deze tablet is er speciaal voor studenten. Wat maakt deze tablet zo speciaal?

De belangrijkste eigenschappen van de Surface Pro 3
De Surface Pro 3 is voorzien van een 12 inch scherm. Totaal is deze tablet voorzien van 128 GB geheugen. Voldoende ruimte dus om al je studiewerk mee te verrichten. Bovendien kan deze Surface Pro 3 veel meer dan alleen een laptop of smartphone. Hij werkt razendsnel en dat is voor jou als student natuurlijk enorm belangrijk.

Werk op een manier die jij prettig vindt
Je kunt het tablet in meerdere posities neerzetten. Net wat voor jou prettig is om te werken. Of je nu in het vliegtuig, trein of in de bibliotheek werkt, elke gewenste positie is mogelijk.

Het heldere aanraakscherm van de Surface Pro 3 is erg prettig om mee te werken. Je kunt video vergaderen en zelfs films kijken. Kortom, een aankoop die je alleen maar winst oplevert.

Hoeveel kost de Surface Pro 3?
Voor een bedrag van net iets meer dan 1.000 euro is deze tablet van jou. Surf daarom naar een webshop waar je deze tablet kunt aanschaffen of breng een bezoek aan de dichtstbijzijnde winkel. Je zult er meer dan tevreden over zijn. Na de aankoop van deze tablet zul je nooit meer een andere willen. Je kunt de Surface Pro 3 dan ook zien als volwaardige laptop vervanger.

Post your comment