Waarom je games beter digitaal koopt

Waarom je games beter digitaal koopt

Koop je een game nog in hard copy, of toch liever digitaal? De echte fans zijn het er lang niet over eens wat eigenlijk de beste optie is. Toch is er genoeg aan te voeren om uit te leggen waarom je de games voortaan digitaal kunt kopen. Er zijn immers meerdere voordelen die meewegen op dit vlak. Denk bijvoorbeeld alleen aan het feit dat het zo ontzettend makkelijk is om dat op deze manier te doen. De games zijn immers bijvoorbeeld nooit uitverkocht. Daarnaast zijn er nog veel meer belangrijke voordelen te noemen aan deze methode.

Het netwerk

Een andere reden om games digitaal te kopen is natuurlijk dat dit simpelweg beter past bij de moderne manier van gamen. De meeste dingen gebeuren immers al digitaal. Zo speel je ook met je vrienden online via het netwerk. Wanneer je een Playstation hebt gebruik je hier bijvoorbeeld Playstation Plus Cards voor. Dit zijn allemaal digitale zaken. Het is dus niet meer dan logisch dat je ook de games op deze manier aanschaft. Zo heb je alles direct in huis, soms zelfs nog voor de release, en weet je ook nog eens zeker dat alles naar behoren werkt zoals de bedoeling is.

Gemakkelijk bewaren

Wat een ander voordeel is van digitaal aanschaffen is dat je nooit meer bang hoeft te zijn dat een game zal verdwijnen. Je kunt hem bijvoorbeeld niet kwijtraken of, nog erger, alleen het hoesje kwijtraken. Je hebt hem immers altijd op dezelfde plek opgeslagen. Al deze zaken maken dus duidelijk dat het slim is om altijd te zorgen dat je voldoende tegoed op je accounts hebt staan om op die manier altijd direct de nieuwste games aan te kunnen schaffen en zo snel te kunnen beginnen met spelen. Elke Playstation-speler kan hier heel veel voordeel van hebben.

Post your comment