Xperia Z3+

Xperia Z3+

Vind je het prettig om met een waterdichte telefoon op zak rond te lopen? De Xperia Z3+ voelt dan zeker als een cadeautje. Deze smartphone is namelijk waterdicht en is slechts 7,4 millimeter dun en weegt 154 gram. Dit is echter niet het ene opvallende kenmerk van deze smartphone. De Xperia Z3+ heeft namelijk nog veel meer te bieden.

Een tweetal camera’s op de Xperia Z3+
Aan de achterzijde van de Xperia Z3+ vind je een 20,7 megapixel camera. Aan de voorkant is de smartphone voorzien van een 2,2 megapixel selfie camera. Alleen dat al maakt de smartphone een waardevolle gadget om in huis te halen.

De smartphone is verder uitgerust met een 3100 mAh accu. Daarmee kan de telefoon een tijdje vooruit. Je kunt de stand-tijd verlengen door een aantal applicaties uit te schakelen via de STAMINA-modus.

Hoe duur is de Xperia Z3+?
Afhankelijk van welk abonnement je kiest bij een provider, kunnen de kosten van deze smartphone in aanschaf fors zijn. Houd daar rekening mee als je overweegt deze smartphone in huis te halen. Vind daarom de beste deal door online op zoek te gaan naar de beste aanbieding. Providers en tussenpersonen stunten vaak met leuke aanbiedingen en het zou fijn zijn als jij daar optimaal van kunt profiteren!

De opvolger van de Xperia Z3+
Vind je de Xperia Z3+ toch een wat oudere smartphone? Wel, in september komt de Xperia Z5 uit. De geruchten gaan dat deze smartphone wordt gepresenteerd inclusief een vingerafdrukscanner. Als dat een telefoon is waarvan jij denkt dat die meer bij je past, is het verstandiger om misschien nog even tot september te wachten.

Post your comment